Letní liga 14.ročník

18.09.2018 21:48

Po posledním kole základních skupin v Kolínské skupině bez ztráty bodu a na lepší skore zvítězil Brandýs před St.Kolínem. Oba oddíly neztratily s Nymburskými ani bod. V.Osek i přes remízu v Lysé se obou dlouho držel na dosah, ale porážka v Sadské zpečetila jeho třetí místo. N.Ves opět čtvrtá, jako i minulé ročníky a nováček soutěže Č.Brod s jedním nečekaným vítězstvím nad Žehuní obsadil páté místo.

V Nymburské skupině opět na skore, zvítězila Sadská před Lysou, kdy oba oddíly vítězstvími v předposledním a posledním kole si zajistily postup do závěrečného turnaje. Další místa v pořadí se stejně body, ale lepším skore obsadila Přední Lhota, Žehuň a Loko Nymburk.

 Statistika základních: poměr bodů Kolínské a Nymburské skupiny, je to letos nejhorší pro nymburské hráče za poslední tři ročníky. Zatím co ve 12.ročníku byl poměr bodů 79 : 70 pro nymburské, ve 13.roč. už byl 85 : 64 pro kolínské, a letos dokonce 95 : 53 bodů pro kolínské hráče. V Kolínské skupině se tento ročník vystřídalo 41 hráčů. Nejvíce N.Ves 12 a nejméně St.Kolín 5 hráčů. V Nymburské 62 hráčů. V Žehuni 15 a v Sadské 9 hráčů. 

V sobotu 22.9. od 9 hod. se budeme těšit v Pískové Lhotě na finálovou účast oddílů z Brandýsa, St.Kolína, Sadské a Lysé n/L.

 
Tabulky a statistiky základních skupin:

14.roč.Letní soutěže Rozlosování 2018.xls (56 kB)