Memoriál Zdeňka Fajmana 15.ročník výsledky

29.05.2018 21:41

V sobotu se 26.5. se v sokolovně v Pískové Lhotě za účasti 40 hráčů ze Středočeského, Pardubického, Hradeckého, Ústeckého kraje a Prahy se uskutečnil 15. ročník Memoriálu Zdeňka Fajmana.

V nejkvalitnější účasti v historii turnaje (pět hráčů se zkušenostmi z ligových soutěží) se do finále probojoval Petr Nejedlý ze Sokola Michle a Jaroslav Wagner s TJ Sadská. Po vyrovnaném boji po výsledku 3:2 ve finále zvítězil Petr Nejedlý. Třetí místo obsadil Luděk Pych  (TJ Střížkov)  a čtvrté Jakub Merta (Tesla Pardubice). Na 5. - 8. místě se umístili Marek Lukeš (Tesla Pardubice), Ondřej Šmíd, Jan Kvasnička (oba TTC Žehuň), Martin Doležal (Sokol Velký Osek).

Domácí oddíl reprezentovali Zdeněk Píša, který vyhrál soutěž útěchy před Ondřejem Žežulou (TJ Sadská) a Miroslav Křepela (postoupil ze skupiny do finalového pavouka a obsadil 9. - 16. místo).

Ceny nejlepším věnovala paní Jitka Červinková za což moc děkujeme, turnaj navštívili zakladatelé stolního tenisu v Pískové Lhotě Vladimír Nejedlý (otec vítěze Petra Nejedlého) a Jiří Muller.

 

Komletní výsledky:

15.roč. MZF 2018.xlsx (13784)