Memoriál Zdeňka Fajmana 14.ročník

21.05.2017 11:15

V sobotu 20.5. se v sokolovně uskutečnil 14. ročník Memoriálu Zdeňka Fajmana ve stolním tenisu za účasti 40 stolních tenistů s celkem 23 oddílů i amatérských hráčů z Hradeckého a Pardubického kraje. Startující byli rozděleni do osmi základních skupin po 5.  První dva postupovali do finálového pavouka  další dva do soutěže velké útěchy a jeden do malé útěchy.

Bylo k vidění plno vyrovnaných a i překvapivích výsledků kdy už ve čtvrtfinále skončil loňský obhájce Luděk Pych (Sadská) i čtyřnásobný vítěz z minulích ročníků Miroslav Trajhan (Kolín)

První místo vybojoval Roman Procházka  (Velký Osek) před Jaroslavem Wagnerem ml. (Sadská), 3. místo obsadil Milan Kubica (Hradec Králové) a 4. Jan Kvasnička (Žehuň)

Velkou útěchu pro nepostupující do finále mezi prvních 16 vyhrál Jaroslav Dudla (Seletice), v malé útěše zvítězil Jaromír Černík (Kosice) .

Domácí oddíl reprezentoval Miroslav Křepela který postoupil do finalového pavouka z druhého místa ze silné skupiny A a celkově obsadil 9.-16. místo.

Celkové pořadí nejlepších:

1. Roman Procházka (Sokol Velký Osek)

2. Jaroslav Wagner ml. (TJ Sadská)

3. Milan Kubica  (Čechie Hradec Králové)

4. Jan Kvasnička  (TTC Žehuń)

5.-8. M. Trajhan (ST Kolín), L. Jirka (Sokol Chrudim), M. Doležal (Sokol Velký Osek), L. Pych (TJ Sadská)

9.-16. M. Dlask (Přelouč), P. Sláčal (Loko Nymburk), F.Pekárek ml. (TTC Poděbrady), V. Černý(Přelouč), V. Pech (T. Pardubice), J. Martínek (S. Loučeň), M. Křepela (S. Písková Lhota)

 

Poděkování patří paní Jitce Červinkové za věnované poháry a všem zúčasněným.

 

Komletní výsledky:Memoriál Zdeňka Fajmana ve stolním tenisu 14.pdf (498591)